Please reload

Recente berichten

Waarom een product configurator?

February 11, 2020

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

3D Configurators vanuit marketing oogpunt

February 11, 2020

Vanuit het oogpunt van marketing is 3D visualisatie een middel dat al jaren wordt ingezet in de marketing wereld. Tijdens de laatste jaren is de technologie zo snel geëvolueerd, dat deze nu ook voor de consument toegankelijk geworden is.

 Source: https://www.nasa.gov 

 

In de keukenbranche kunt u al een tijdje uw keuken zelf online samenstellen. NASA maakt gebruik van deze technologie om astronauten te trainen. Het mag geen geheim zijn dat moeilijk uit te leggen concepten het best visueel worden uitgelegd. Met een 3D product configurator kunnen bedrijven een product presenteren voordat het zelfs gemaakt is.

 

Een online 3D configurator kan op de behoeften van bijna elke organisatie worden aangepast. De achterzijde is namelijk puur wiskunde, als er regels en parameters zijn kunnen deze worden vastgelegd in formules welke als het ware het skelet zijn van een configurator.

De mogelijkheid om de wensen van de klant en mogelijkheden van het product in real time tegenover elkaar te zetten maakt het verkoopproces een stuk efficiënter.

U kunt in de beeldvorming alles wat in praktijk aanpasbaar is ook echt aanpasbaar maken. Ook interactiviteit voegt hier zeker aan toe; denk bijvoorbeeld aan ramen en deuren die open of dicht gaan, schaduwen die verplaatsen, lamellen die verschuiven; bijna elke optie die u kunt bedenken is instelbaar.

Door het product voortdurend te kunnen aanpassen en dan nog eens met een VR-bril beleven zoals het wordt geleverd geeft u uw klanten ook nog een extra stimulans om de ontwerpen te delen met hun relaties. Denk ook aan de aandacht die het genereert op beurzen en in de showrooms.


Langzaam maar zeker is de markt aan het veranderen en goede configurators, alhoewel zeldzaam, zijn nu nog tools die mensen verwonderen, over enkele jaren zijn klanten verbaasd als u het niet heeft.

De vraag binnen uw organisatie is, bent u een early adopter; loopt u voorop of met de massa mee?

Virtual Sales Lab BV is een bedrijf, gespecialiseerd in 3D configurators, dat zich vanuit Nederland en België richt op de wereldwijde markt. Door vooruit te lopen met de meest recente technologieën en volop in te zetten op innovatie, een lage instapdrempel en lange termijn relatie vindt u in Virtual Sales Lab een volwaardige partner om uw online- en showroom ervaring toekomstbestendig te maken.

 

https://www.virtualsaleslab.com

 

Contactpersoon:

Alexander Dekker || Commercieel directeur || alexander@virtualsaleslab.com

 

 

 

 

 

Tags: 3D Visualisatie

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© 2020 Virtual Sales Lab B.V.

Privacy policy

  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • facebook-square
  • Twitter Square