February 11, 2020

Vanuit het oogpunt van marketing is 3D visualisatie een middel dat al jaren wordt ingezet in de marketing wereld. Waarom is de tijd rijp om nu te te stappen?

February 11, 2020

De 4 pilaren van een optimale klantervaring zijn: personalisatie, meer communicatiekanalen, constant contact en luister naar je klanten. Klinkt logisch, maar...

February 11, 2020

Een productconfigurator zorgt voor meer engagement bij potentiële klanten, geeft de potentiële klant een beter inzicht over je product, ontlast de binnendienst tijdens de offertefase, versnelt de verkoopcyclus, verhoogt de verkoop en versterkt de klantenbinding.

February 11, 2020

Een productconfigurator is in de traditionele zin een losstaande tool die klanten een stukje vrijheid moeten geven om hun product naar hun eigen wensen samen te stellen. Inmiddels zijn er tal van varianten van een eenvoudige sales tool tot een integraal onderdeel van h...

February 3, 2020

De Engelse term CPQ is de afkorting van: Configure: configureer een product Price: zie meteen de prijs Quote: vraag een offerte aan.

April 21, 2017

Wat is een online 3D productconfigurator? Wat kan je er mee? Je product volledig instellen? Een eigen foto uploaden? In VR rondlopen in het eindontwerp?

Please reload

© 2020 Virtual Sales Lab B.V.

Privacy policy

  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • facebook-square
  • Twitter Square