Wat is een 3D configurator?

Een proefrit maken in een auto is normaal, maar eens rondkijken in een veranda, zwembad, aan- of opbouw aan je huis kon niet... Tot nu!

 

Een 3D configurator van Virtual Sales Lab stelt een bezoeker van uw website in staat om heel eenvoudig een op maat te maken product zelf in te stellen, hoogte, breedte, diepte, afwerking, etc. Wij staan voor visualisatie, dus bekijk het filmpje hiernaast, of maak zelf een proefrit in onze 3D Veranda configurator.

Hoe visualisatie verkoop stimuleert

Een kortere, snelle verkoopcyclus, een heel persoonlijk ervaring voor de klant, vervang dure traditionele media, verklein het gat tussen verkoop en productie, op elk moment van de dag even snel een droom realisatie configureren...

 

Na het maken van een configuratie kan deze gedeeld worden via social media, wat weer een sneeuwbal-effect van deze moderne manier van mond-op-mond reclame op de aanloop van prospects genereert.

 

Dit zijn slechts enkele redenen waarom een 3D configurator van Virtual Sales Lab uw bedrijf klaar zal maken voor de toekomst. 

Pro 3D Configurators voor uw verkoopteam

Behalve de standaard versie voor op de website is er ook een versie met net iets meer mogelijkheden voor vertegenwoordigers en showroomverkopers. 

De Pro 3D Configurator is een CAD applicatie ontwikkeld voorverkopers, waardoor uw tekenaars minder belast worden zowel in het voortraject als bij opdracht veel minder werk hebben. De Pro versie is koppelbaar met een Oculus VR bril voor in de showroom of op een beurs en met een op maat gemaakte app (voor de Iphone App store of Google Play voor android toestellen)  waarmee uw de opgeslagen configuratie op elk moment kunt bekijken via een smartphone in een Google Cardboard bril. Bekijk een korte demo in het filmpje hiernaast.

Google Cardboard

Google Cardboard is een Virtual Reality (VR) project van Google. Het is een stuk karton met twee lenzen en klitteband, dat gevouwen kan worden tot bril. Deze Google Cardboard neemt u mee in een virtuele wereld. Hiervoor moet u wel de Cardboard-app gedownload worden in de App store of via Google Play. U plaatst uw telefoon in de cardboard, klemt hem vast en kijken maar!

 

Hoe werkt Google Cardboard

De twee lenzen in Cardboard zorgen voor een splitscreen beeld waardoor het 3 dimensionaal wordt weergegeven. Wanneer u door Cardboard kijkt zie je dus een levendige omgeving, die reageert op jouw hoofdbewegingen: kijkt u naar links, draait de virtuele wereld mee naar links, kijkt u naar boven, beneden en rechts idem dito. U staat dus in uw zelf geconfigureerde veranda of in uw tuin naar uw digitale zwembad te kijken. Heeft u een google cardboard of wilt u het eens testen zonder cardboard, bekijk hier een demonstratie.

 

Stap 1

Stap 1

Stap 2

Stap 2

Stap 3

Stap 3

Stap 4

Stap 4

© 2020 Virtual Sales Lab B.V.

Privacy policy

  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • facebook-square
  • Twitter Square