Den Bosch 2016.jpg

OVER ONS

Virtual Sales Lab ontwikkelt online 3D  configurators voor o.a. veranda's, pool houses, tuinkamers en terrasoverkappingen.  


Ben jij producent met een dealernetwerk,  of verkoop je rechtstreeks aan de eindklant (al dan niet met een verkoopteam)?  Bekijk dan zeker onze oplossingen om meer verkoop te generen via online 3D configurators. 

HOE HET BEGON

_edited.png

Gegroeid vanuit de drive om toekomst gerichte oplossingen te bieden, was Tom Janssens in 2014 één van de pioniers in het bouwen van online 3D oplossingen. Toen zeer vooruitstrevend, vandaag in volle ontwikkeling, morgen het nieuwe normaal. 

Geboren in een ondernemersnest, en met een mindset van "Trial & Error", nam Tom de beslissing om één van zijn 3D oplossingen verder te commercialiseren en ging hij op zoek naar een partner die zijn technische oplossingen, mee commercieel op de markt kon brengen. 

Alexander Dekker zag het potentieel . Na vele creatieve brainstormsessies,  officialiseerden ze hun droom en werd  Virtual Sales Lab een feit. 

Samen bouwden ze zowel het klantenportfolio als de 3D oplossingen van Virtual Sales Lab verder uit.

Ze konden dan ook een  een aantal vooraanstaande marktspelers tot hun klantenbestand  rekenen. 

Om de continuïteit te verzekeren, beslisten ze in 2019 dat het klaar was voor de volgende stap.

Het team werd uitgebreid met gepassioneerde specialisten in sales, marketing en software development, de strategie en positionering werd op punt gesteld.

Een no-nonsense aanpak, met duidelijke afspraken en met ervaren specialisten op hun vakgebied.

Nu zijn ze klaar om de ambitie waar te maken: een betrouwbare partner die via  online 3D configurators fabrikanten en verdelers wil helpen om meer verkoop te realiseren.