LEAD GENERATORS

Veranda configurator

Test hier een van onze veranda lead generators

Lamellendak configurator

Bekijk bij deze configurator hoe de schaduw reageert bij de verschillende instellingen

Tuinhuis configurator

Configureer uw tuinhuis volledig naar uw wensen

Problemen met het laden van een van de configurators? Ga naar probleemoplossing.

Poolhouse configurator

Carport

configurator

Houten terras configurator

Voordelen

Bent u een bouwer van veranda's, terrasoverkappingen, serres, tuinhuizen etc ? Dan gaat deze tool u meteen meer opleveren! Een online lead generator van Virtual Sales Lab stelt uw klanten in staat om, via uw website , zelfstandig heel eenvoudig een constructie te configureren.

 

Conversie is een van de belangrijkste onderdelen van uw SEO-strategie; Immers, als je kijkers niet in kopers kunt omzetten waarom adverteer je dan? Maar hoe overtuig je nu je online bezoekers om hun contactgegevens achter te laten? Wat zorgt ervoor dat jouw website opvalt tussen die van je concurrenten? Wat is een goede koers? Zelfs al bereik je nu al 1,5% of zelfs 3% of zelfs 5% conversie succes, is dat het hoogste dat je wilt gaan?

 

Een Lead Generator van Virtual Sales Lab is een tool die u onmiddellijk in staat stelt om uw conversie een flinke boost te geven. Onze ervaring tot op heden levert een verhoging van 200% van de bezoekers die hun contactgegevens achterlaten. Voor alle duidelijkheid, een verdrievoudiging van het aantal aanvragen via uw website dus! Laat de tool u nu zelf  overtuigen, nu is de veranda en de lamellendak Lead Generator 1 maand gratis als proef beschikbaar.

 

Kosten

Wat zijn de kosten?

Virtual Sales Lab verbindt haar beloning aan het succes van de tool. U betaalt per lead, dus het is ook in ons belang dat alles up-to-date blijft en vlot blijft werken. Alle updates zijn dus altijd voor onze rekening.

Er zijn geen instapkosten, sterker nog, de eerste maand is het gratis. Als u de tool na de eerste maand wilt blijven gebruiken betaalt u €5,00 (excl. BTW) per lead. Deze koopt u in per pakket van 500, 1000 of 5000 stuks.

Maatwerk?

De overkapping, veranda, poolhuise of tuinhuis die u het liefst wilt aanbieden kunt u niet maken met de de Lead Generators op deze site? Geen probleem, deze kunnen wij er in zetten. Neem hiervoor contact met ons op en dan kunnen wij evalueren hoeveel werk het is. Wij verwerken deze maatwerkkosten meteen voor 50% met een leadpakket. Hierdoor nemen wij dus de helft van de maatwerk investering voor onze rekening.

 

Kunt u uw modellen aanleveren in een 3D formaat op onderstaande lijst, dan is de import alvast een stuk minder werk!

Download 3D importlijst

Klik op het pdf icoon hiernaast

 

 

Een Lead Generator

30-dagen op proef

 

Vul onderstaande invulformulier in en wij zullen uw proef account activeren.

 

 

Hoe werkt het?

U krijgt van ons een link die u prominent aan een tekst of afbeelding op uw homepage koppelt. Telkens als een klant een configuratie heeft gemaakt en zijn gegevens achterlaat krijgt u een email met alle gegevens en een link naar de overzichtspagina met al uw leads inclusief de door hun gemaakte ontwerpen. De software draait allemaal op de servers van Virtual Sales Lab. U hoeft dus niks aan te schaffen, geen webpagina's te bouwen, alleen een link op uw homepage te plaatsen.

 
 

© 2020 Virtual Sales Lab B.V.

Privacy policy

  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • facebook-square
  • Twitter Square