3D Product configurators

3D Product configurators

Een product configurator van Virtual Sales Lab is een tool die een (eind)klant of dealer in toelaat om zelfstandig heel eenvoudig een product naar eigen wens te ontwerpen. Wij maken deze configurators volgens de parameters zoals onze klanten ze kunnen leveren. Wij hebben Online configurators voor op de website van onze klant en we hebben Pro configurators die intern door de verkopers of dealers gebruikt worden.

360°  Zicht

360° Zicht

Alsof je er zelf instaat, via je PC, tablet, smartphone of met de Google Cardboard Virtual Sales Lab maakt de software en levert nu ook Google Cardboards! Bekijk hier een 360° lookaround.

Virtual Sales Tour

Virtual Sales Tour

De Virtual Sales Tour is dé makelaarstool om een woning te presenteren. Hiermee kan je als makelaar zelf een 360 graden fototour samenstellen, plattegrond tekenen en presenteren via een website en met een smartphone  in een Virtual Reality bril.

Configurators ontwikkelen

Configurators ontwikkelen

De demo's op de website zijn opgebouwd uit unieke bouwblokken. Deze kunnen door Virtual Sales Lab worden aangepast naar zowat alle denkbare producten. Het echte unieke aan Virtual Sales Lab is de configuratie mogelijkheid, behave dat we alles kunnen bouwen, kunnen we uw klanten in staat stellen het product aan te passen naar hun wensen.

Pro Configurator

Pro Configurator

Met deze pro configurator kunnen uw verkopers gedetailleerd veel maatwerk visualiseren. Belangrijk pluspunt is de mogelijkheid om het ontwerp vervolgens tegen een foto te plaatsen.

3D product configurators

PRODUCT CONFIGURATORS

Een 3D product configurator van Virtual Sales Lab stelt eindgebruikers in staat om zelfstandig heel eenvoudig zelf een product te in te stellen, tegen een eigen achtergrond te plaatsen en in virtual reality te bekijken. 

WILT U EEN VOORSTEL OP MAAT INCLUSIEF PRIJS ONTVANGEN?

ONZE KLANTEN

© 2020 Virtual Sales Lab B.V.

Privacy policy

  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • facebook-square
  • Twitter Square