WIE WIJ ZIJN

Wij zijn een Europees team van specialisten met tientallen jaren ervaring op software-, projectmanagement, marketing en sales vlak. Ons bedrijf is gevestigd in Axel (Nederland) maar onze ontwikkelaars zitten in België, Nederland, Griekenland en de Verenigde Staten. Wij werken lean in de cloud voor opdrachtgevers wereldwijd.

Founders Tom Janssens, Technisch directeur (links) en Alexander Dekker, commercieel directeur (rechts)

WAAROM KLANTEN VOOR ONS KIEZEN

Onze core business is expliciet 3D product configurators, bij ons is het geen bijproduct. Al onze modellen hebben dezelfde technische achterzijde, alles draait op onze servers, in ons beheer. Wij blijven alles updaten en nieuwe technologieën integreren daardoor zijn onze configurators zijn niet alleen vandaag state-of-the-art zijn, maar ook nog over 10 jaar. Ze blijven mee evolueren met de nieuwste technologieën en nieuwe mogelijkheden. Dat in tegenstelling tot een stand-alone configurator, waarbij de technologie na 2 jaar achterhaald is. 

Wij zijn gespecialiseerd in wiskundige parametrische modellen, bij ons kun je in real time aanpassen en lopen alle technische eisen meteen mee, zoals extra ondersteuningspalen, dieptes, hoogtes, extra ramen, etc. Kortom alles volgens wat technisch mogelijk is.

Momenteel hebben wij configurators

(in ontwikkeling) voor:

Veranda's

Terrasoverkappingen

Tuinhuizen

Carports

Dakkapellen

Ramen en deuren

Zonnepanelen

Window shutters

Zwembaden

Balkonbeglazing

Poolhouses

360° Makelaarstools

Garages

Zonneluifels

Screens

Zonwering

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

© 2020 Virtual Sales Lab B.V.

Privacy policy

  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • facebook-square
  • Twitter Square